Knipsel

Updates.

Expertmeeting in mei .....

10 april 2017

Afbeelding1Op 9 mei organiseert ZPOké Services bij Autlook in Zwolle een expertmeeting met en voor verschillende 'experts' (instellingen, organisaties of individuen) om deskundig commentaar, ideeën en informatie te delen over het onderwerp:

 

“Achtervang voor cliënten met ASS 

bij plotselinge handelingsonbekwaamheid van de professional”.

 

De expertmeeting bevat een lunch, waardoor er  volop tijd is om kennissen te maken en om kennis te delen. Ook is de workshop "doe meer met je portfolio" in het programma verwerkt. Gastheer Autlook verzorgt trainingen aan professionals die met mensen met autisme werken, zij informeren u graag daarover. 

In het eerste kwartaal van 2017 heeft ZPOké Services een aantal vragen voorgelegd aan personen of groepen die invloed hebben op het kwaliteitsregister en/of er door worden beïnvloed. De vragenlijst werd 28 maal ingevuld. Onder de deelnemers zijn 21 professionals waarvan 11 gecertificeerden en daarvan zijn 9 gecertificeerd Zzp’er.

Het Kwaliteitsregister autisme confronteert professionals met overlijden, vermissing en ernstige ziekte. Het kan iedereen overkomen -ook de professional- en het komt altijd onverwacht.  De intencive care of een coma of erger, je ziet het niet aankomen. Achtervang gaat dus niet over vervanging of waarneming tijdens vakantie, verlof of zelfs een geplande ziekenhuisopname. De vragenlijst bevat acht vragen over het regelen of niet regelen van achtervang voor cliënten bij plotselinge handelingsonbekwaamheid van de professional.

Als toelichting op het onderwerp werd een blog geschreven en via sociale media en de Updates (nieuwsbrief) verspreid onder de stakeholders van het Kwaliteitsregister autisme. Lees ook de  BLOG https://www.linkedin.com/pulse/niet-tot-handelen-staat-autisme-specialisme over dit onderwerp.  

De resultaten van de vragenlijst zijn neergelegd in een document. Wilt u dit document ontvangen stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

De expertmeeting is 9 mei aanstaande bij Autlook in Zwolle en duurt van 10.00 tot 14.00 uur inclusief lunch. De kosten bedragen € 55 per persoon (incl btw). U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U ontvangt daarna een bevestigingsmail inclusief het document met de resultaten van de vragenlijst. Bent u opgenomen in het Kwaliteitsregister, vermeldt dan ook uw registratienummer. Wij zien er naar uit u, samen met andere gepassioneerde professionals, te ontmoeten.

.